Links

Trooper logo

Help ons GRATIS via TROOPER

Shop en betaal op de webpagina van de shop. Door via Trooper te passeren weet de shop welke vereniging je wil steunen. Zelf betaal je geen euro extra.

Foto CSH

Corpus Sanum Herentals

De Herentalse Turnvereniging Corpus Sanum vzw heeft als missie de jeugd en volwassen die van turnen en dansen houden de mogelijkheid aan te bieden, ongeacht leeftijd, geslacht, nationaliteit en kunde zich lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Dit op een gezonde en verantwoorde manier in een aangename omgeving.

Foto Altis Hulshout

Altis Hulshout

Turnkring Altis werd gesticht in 1972 onder de naam: gemeentelijke turn en judoclub als een feitelijke vereniging. Bij beslissing van de algemene vergadering van 9 oktober 1975 werd er besloten het turnen en judo te scheiden.

Foto Gymnastiek Federatie

Gymnastiek Federatie Vlaanderen

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw is, de Nederlandstalige afdeling van de Koninklijke Belgische Turnbond (KBT) en de derde grootste sportfederatie in Vlaanderen. Gymfed begeleidt en ondersteunt haar clubs zodat recreanten, competitie- en topsporters hun sport op een kwalitatieve manier kunnen beoefenen en beleven.

Foto Provincie Antwerpen

Provincie Antwerpen

Ook op de provinciale sport- en recreatiedomeinen kan je fietsen en wandelen in een groene omgeving, maar ze bieden daarbij ook een uitdagend, inspirerend, uniek en actief aanbod! Niet enkel sporters en recreanten, ook toeristen die een mooie verblijfplaats zoeken, kunnen in onze sport- en recreatiecentra hun gading vinden.

Foto Stad Herentals

Stad Herentals

Het stedelijk sportcomplex De Vossenberg is gelegen in de Markgravenstraat 107.

Foto Stad Herentals

Gemeente Hulshout

Het stedelijk sportcomplex is gelegen in Industriepark 3.

Foto Stad Herentals

Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Onze missie? Zo veel mogelijk mensen blijvend aan het sporten krijgen. Dat is geen gemakkelijke opdracht, maar met onze jarenlange ervaring en expertise gaan we er 110 procent voor.

Foto Stad Herentals

G Sport Vlaanderen

Sporten met het syndroom van Down, zwemmen met slechts één been, basketballen vanuit een rolstoel, tafeltennissen als je niet of nauwelijks kunt zien. Sporten met een handicap lijkt niet evident, maar het kán!